Get Adobe Flash player

FeedBack

Home Servicii

Servicii

 

Mecanica auto de calitate  - la noi poti sa vii cu orice problema, nu conteaza cat de simpla sau complexa. Suntem bucurosi ca iti putem fi de ajutor de la revizie pana la segmentarea motorului, de la un schimb de placute de frana pana la sincroanele din cutia de viteze.

Diagnoza computerizata – la orice autoturism din Grupul VAG cu sisteme de ultima generatie. Masina ta vorbeste, noi te ajutam sa o intelegi. NOU - diagnoza Opel

Piese de schimb si consumabile - poti achizitiona de la noi la preturi fara concurenta. Pe o piata invadata de pseudo-piese fabricate pe vapor, noi iti oferim garantie.

Consultanta achizitii auto – cand vrei sa cumperi o masina second hand si nu esti sigur de istoricul ei, noi o verificam cap-coada. Pe o piata auto saturata de masini pe care un pensionar din Germania le-a condus numai in week-end, o verificare de rampa poate sa te scuteasca de experienta amara si costisitoare a unei tepe.

Verificare compresie - Atat pentru motoarele diesel cat si benzina

Verificare lichide - Aflam impreuna pana la ce temperatura rezista antigelul si daca lichidul de frana si-a pastrat proprietatile in timp

Verificare baterie - Verificam la cat % din capacitatea ei lucreaza bateria

Galerie

  • Poza 1
  • Poza 2
  • Poza 3
  • Poza 4
  • Poza 5

Promotie

promotie service